Збірна м'ясна солянка

Рецепт збірної м'ясної солянки
Рейтинг: 4.7 Голосів: 16

Час приготування: 1 год 15 хв

Вихід рецепту: 6 порцій

Рецепт збірної м'ясної солянки

Збірна м'ясна солянка – рецепт британської кухні, супу, що містить безліч різних м'ясних інгредієнтів – свинину, яловичину, шинку, м'ясо, нирки, телятину, язик, ковбасу та багато іншого. Рецепт збірної м'ясної солянки містить безліч інгредієнтів, але не варто цього лякатися – цю страву легко приготувати, навіть не маючи особливих кулінарних навичок. Крім того, м'ясні продукти, які використовуються в рецепті збірної м'ясної солянки, використовуються вже в готовому вигляді, тому приготування цієї страви не займає багато часу.

Інгредієнти рецепту збірної м'ясної солянки

Свинина
250
г
Яловичина
250
г
Вода
2
л
Огірки солоні
4
шт.
М'ясні продукти
300
г
Цибуля ріпчаста
2
шт.
Томатна паста
2
ст.л.
Каперси чи оливки
1
ст.л.
Сметана
100
мл
Лимон
1/4
шт.
Масло вершкове
3
ст.л.
Зелень
Лавровий лист
Сіль

Рецепт приготування збірної м'ясної солянки

Збірна м'ясна солянка може бути приготовлена за таким рецептом британської кухні. Зі свинини та яловичини приготувати м'ясний бульйон. М'ясо витягнути та нарізати на невеликі шматочки.

Цибулю почистити, нашаткувати та злегка обсмажити на вершковому маслі. Після цього додати томатну пасту, невелику кількість бульйону та протушкувати.

З огірків зрізати шкіру, розрізати вздовж і після нарізати скибочками.

Як м'ясні продукти можна взяти шинку, м'ясо, нирки, телятину, мову, ковбасу.

М'ясні продукти слід нарізати скибочками, з'єднати з підсмаженою цибулею, додати солоні огірки, лавровий лист, каперси чи оливки, сіль, залити бульйоном та варити 5-10 хвилин.

При подачі в миску зі збірною м'ясною солянкою покласти сметану, часточку лимона та дрібно нарізану зелень.