Суп із брюссельської капусти
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт супу з брюссельської капусти
Суп із брюссельської капусти – один із рецептів овочевих супів. Рецепт супу з брюссельської капусти досить простий, щоб його міг приготувати кожен бажаючий, в рецепт цього супу входить брюссельська капуста, гриби та картопля, а також вершкове масло, сметана та спеції.
Інгредієнти рецепту супу з брюссельської капусти
Рецепт приготування супу з брюссельської капусти
Суп із брюссельської капусти можна приготувати за наступним рецептом. З грибів приготувати грибний бульйон, заливши їх 1,5-2 л води.
Брюссельську капусту очистити і опустити на 2 хвилини в киплячу воду. Після відкинути капусту на друшляк, дати воді стекти і обсмажити на вершковому маслі.
Обсмажену капусту залити грибним бульйоном.
Картоплю очистити, нарізати тонкими скибочками та помістити в каструлю з капустою брюссельської, додати сіль та варити на слабкому вогні 20-30 хвилин. При подачі в тарілку із супом із брюссельської капусти покласти сметану.