Суп із брюссельської капусти

Рецепт супу з брюссельської капусти
Рейтинг: 4.3 Голосів: 16

Час приготування: 1 год

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт супу з брюссельської капусти

Суп із брюссельської капусти – один із рецептів овочевих супів. Рецепт супу з брюссельської капусти досить простий, щоб його міг приготувати кожен бажаючий, в рецепт цього супу входить брюссельська капуста, гриби та картопля, а також вершкове масло, сметана та спеції.

Інгредієнти рецепту супу з брюссельської капусти

Капуста брюссельська
600
г
Картопля
3-4
шт.
Масло вершкове
2
ст.л.
Гриби
200
г
Сметана
0,5
склянка
Сіль

Рецепт приготування супу з брюссельської капусти

Суп із брюссельської капусти можна приготувати за наступним рецептом. З грибів приготувати грибний бульйон, заливши їх 1,5-2 л води.

Брюссельську капусту очистити і опустити на 2 хвилини в киплячу воду. Після відкинути капусту на друшляк, дати воді стекти і обсмажити на вершковому маслі.

Обсмажену капусту залити грибним бульйоном.

Картоплю очистити, нарізати тонкими скибочками та помістити в каструлю з капустою брюссельської, додати сіль та варити на слабкому вогні 20-30 хвилин. При подачі в тарілку із супом із брюссельської капусти покласти сметану.