Зелений борщ
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт зеленого борщу
Зелений борщ – традиційна літня страва української кухні, цей суп із щавлю має нескладний рецепт приготування, але відрізняється унікальним смаком, притаманним усім стравам української кухні. У рецепт зеленого борщу входить щавель, яловичина, яйця, овочі та трохи спецій, готується такий борщ швидко та відрізняється відмінним смаком.
Інгредієнти рецепту зеленого борщу
Рецепт приготування зеленого борщу
Зелений борщ можна приготувати за рецептом української кухні. З м'яса приготувати м'ясний бульйон, заливши яловичину 3 л води. Варити бульйон до готовності м'яса.
Відварену яловичину відокремити від кістки та нарізати на невеликі шматочки.
Щавель перебрати, промити та нарізати. Яйця відварити круто та дрібно порізати.
Цибулю очистити, нарізати, моркву очистити та натерти на тертці, і злегка обсмажити цибулю та моркву на рослинній олії.
Картоплю нарізати на невеликі кубики, додати в м'ясний бульйон та варити 15-20 хвилин.
Потім додати в зелений борщ засмажку з моркви та цибулі та добре перемішати.
Після цього можна додати до борщу нарізаний щавель та варити борщ до того, як щавель поміняє колір.
Після цього можна посолити борщ, додати подрібнені яйця та варити зелений борщ ще хвилин п'ять – і він буде готовий.
До готового борщу додати нарізану яловичину і присипати дрібно нарізаною зеленню.