Суп із свіжими грибами
Час приготування: 1 год 30 хв
Вихід рецепту: 12 порцій
Рецепт супу зі свіжими грибами
Суп зі свіжими грибами – дуже смачна літня страва, в рецепт супу зі свіжими грибами входять овочі та свіжа зелень, роблячи смак цього супу неповторним. Грибний суп нескладний у приготуванні, його може приготувати кожен бажаючий у себе на кухні.
Інгредієнти рецепту супу зі свіжими грибами
Рецепт приготування супу зі свіжими грибами
Суп зі свіжими грибами можна приготувати за рецептом. Гриби очистити і промити, ніжки порубати та підсмажити на вершковому маслі. Окремо підсмажити дрібно нарізану цибулю.
Капелюшки грибів нарізати скибочками, ошпарити окропом і відкинути на друшляк, коли вода стече, перекласти в каструлю, залити водою та варити протягом 40 хвилин.
Картоплю очистити, нарізати кубиками та покласти в каструлю зі звареними грибами. Додати підсмажені коріння грибів, цибулю, сіль, перець, лавровий лист та варити 20-25 хвилин на повільному вогні.
При подачі в суп зі свіжими грибами додати сметану, дрібно нарізану зелену цибулю та кріп.