Перейти до основного вмісту

Суп із свіжими грибами

Рейтинг: 4.5 Голосів: 7

Час приготування: 1 год 30 хв

Вихід рецепту: 12 порцій,

Рецепт супу зі свіжими грибами

Суп зі свіжими грибами – дуже смачна літня страва, в рецепт супу зі свіжими грибами входять овочі та свіжа зелень, роблячи смак цього супу неповторним. Грибний суп нескладний у приготуванні, його може приготувати кожен бажаючий у себе на кухні.

Інгредієнти рецепта

Гриби
500
г
Картопля
800
г
Цибуля ріпчаста
200
г
Масло вершкове
2
ст.л.
Сметана
Цибуля зелена
Кріп
Лавровий лист
Перець чорний
Сіль

Рецепт приготування

Суп зі свіжими грибами можна приготувати за рецептом. Гриби очистити і промити, ніжки порубати та підсмажити на вершковому маслі. Окремо підсмажити дрібно нарізану цибулю.

Капелюшки грибів нарізати скибочками, ошпарити окропом і відкинути на друшляк, коли вода стече, перекласти в каструлю, залити водою та варити протягом 40 хвилин.

Картоплю очистити, нарізати кубиками та покласти в каструлю зі звареними грибами. Додати підсмажені коріння грибів, цибулю, сіль, перець, лавровий лист та варити 20-25 хвилин на повільному вогні.

При подачі в суп зі свіжими грибами додати сметану, дрібно нарізану зелену цибулю та кріп.