Холодний борщ
Час приготування: 1 год
Вихід рецепту: 10 порцій
Рецепт холодного борщу
Холодний борщ – традиційна літня страва української кухні, холодний борщ дуже добре підходить для спекотної погоди. Рецепт холодного борщу не містить м'яса, зате включає безліч овочів і зелені.
Інгредієнти рецепту холодного борщу
Рецепт приготування холодного борщу
Холодний борщ можна приготувати за таким рецептом української кухні. Буряк очистити, промити, нарізати маленькими кубиками, залити водою і поставити варити з додаванням 1 ч.л. оцту. Варити буряки протягом 20-30 хвилин.
Після того, як буряк зваритися, відвар процідити, буряк покласти у відвар, додати варену та нарізану маленькими кубиками картоплю та огірки.
Також у відвар покласти варені та нарізані дрібно яйця та зелену цибулю.
Хрон натерти, перемішати із сіллю, цукром, гірчицею, додати в охолоджений борщ і подавати.
У розлитий по тарілках борщ можна покласти сметану та посипати рубаною зеленню.