Грибний борщ із чорносливом

Час приготування: 1 год 30 хв
Вихід рецепту: 8 порцій
Рецепт грибного борщу з чорносливом
Грибний борщ із чорносливом – традиційний рецепт української кухні, українська кухня славиться своїми рецептами борщу, цей український борщ – вегетаріанський. Рецепт грибного борщу з чорносливом включає багато різних інгредієнтів, що надає цьому борщу неповторного грибного смаку з відтінками чорносливу.
Інгредієнти рецепту грибного борщу з чорносливом
Рецепт приготування грибного борщу з чорносливом
Грибний борщ із чорносливом можна приготувати за таким рецептом української кухні. З грибів приготує бульйон, процідити, нарізати гриби і покласти назад в бульйон.
Цибулю нарізати соломкою, з'єднати з нарізаною соломкою буряком і тушкувати з додаванням дрібно нарізаних помідорів, томатної пасти, цукру, оцту та невеликої кількості бульйону.
Тушкувати овочі 15-20 хвилин, після чого додати нашатковану капусту, перемішати і далі тушкувати протягом 20 хвилин.
Після того, як овочі зтушкуються, перекласти їх у каструлю з грибним бульйоном, додати добре промитий чорнослив і тушкувати на середньому вогні протягом 25-30 хвилин.
Під час подачі до столу в тарілку з борщем покласти сметану.