Грибний борщ із чорносливом

Рецепт грибного борщу з чорносливом
Рейтинг: 4.3 Голосів: 12

Час приготування: 1 год 30 хв

Вихід рецепту: 8 порцій

Рецепт грибного борщу з чорносливом

Грибний борщ із чорносливом – традиційний рецепт української кухні, українська кухня славиться своїми рецептами борщу, цей український борщ – вегетаріанський. Рецепт грибного борщу з чорносливом включає багато різних інгредієнтів, що надає цьому борщу неповторного грибного смаку з відтінками чорносливу.

Інгредієнти рецепту грибного борщу з чорносливом

Гриби
500
г
Чорнослив
200
г
Капуста білокачанна
200
г
Буряк
300
г
Цибуля ріпчаста
200
г
Помідори
100
г
Томатна паста
2
ст.л.
Цукор
1
ст.л.
Оцет
1
ст.л.
Сметана

Рецепт приготування грибного борщу з чорносливом

Грибний борщ із чорносливом можна приготувати за таким рецептом української кухні. З грибів приготує бульйон, процідити, нарізати гриби і покласти назад в бульйон.

Цибулю нарізати соломкою, з'єднати з нарізаною соломкою буряком і тушкувати з додаванням дрібно нарізаних помідорів, томатної пасти, цукру, оцту та невеликої кількості бульйону.

Тушкувати овочі 15-20 хвилин, після чого додати нашатковану капусту, перемішати і далі тушкувати протягом 20 хвилин.

Після того, як овочі зтушкуються, перекласти їх у каструлю з грибним бульйоном, додати добре промитий чорнослив і тушкувати на середньому вогні протягом 25-30 хвилин.

Під час подачі до столу в тарілку з борщем покласти сметану.