Салат із фруктів та вершків
Час приготування: 20 хв
Вихід рецепту: 4 порцій
Рецепт салату з фруктів та вершків
Салат з фруктів і вершків за рецептом американської кухні є поєднанням солодких фруктів і жирних вершків, які органічно доповнюють один одного в цьому рецепті салату.
Інгредієнти рецепту салату з фруктів та вершків
Яблука
3
шт.
Апельсини
1
шт.
Мандарини
1
шт.
Груші
1
шт.
Лимон
0,5
шт.
Вершки 33%
1
склянка
Цукрова пудра
1
ч.л.
Рецепт приготування салату з фруктів та вершків
Салат із фруктів та вершків можна приготувати за таким рецептом американської кухні. Фрукти вимити, очистити від шкірки, нарізати часточками та покласти в миску.
Після цього підготовлені фрукти посипати цукровою пудрою, посолити, полити соком лимона та змішати з вершками.
Фруктовий салат перекласти гіркою до салатника та зверху посипати натертою цедрою апельсина.
Прикрасити салат можна виноградом, ягодами, вареним чорносливом або тими самими фруктами.