Салат із фруктів та вершків

Рецепт салату з фруктів та вершків
Рейтинг: 4.5 Голосів: 14

Час приготування: 20 хв

Вихід рецепту: 4 порцій

Рецепт салату з фруктів та вершків

Салат з фруктів і вершків за рецептом американської кухні є поєднанням солодких фруктів і жирних вершків, які органічно доповнюють один одного в цьому рецепті салату.

Інгредієнти рецепту салату з фруктів та вершків

Яблука
3
шт.
Апельсини
1
шт.
Мандарини
1
шт.
Груші
1
шт.
Лимон
0,5
шт.
Вершки 33%
1
склянка
Цукрова пудра
1
ч.л.

Рецепт приготування салату з фруктів та вершків

Салат із фруктів та вершків можна приготувати за таким рецептом американської кухні. Фрукти вимити, очистити від шкірки, нарізати часточками та покласти в миску.

Після цього підготовлені фрукти посипати цукровою пудрою, посолити, полити соком лимона та змішати з вершками.

Фруктовий салат перекласти гіркою до салатника та зверху посипати натертою цедрою апельсина.

Прикрасити салат можна виноградом, ягодами, вареним чорносливом або тими самими фруктами.